La ce sunt folositori senzorii de presiune ? 

Verificarea presiunii in roti este importanta de fiecare data când plecam la drum cu mașina, o presiune necorespunzătoare in roti poate provoca următoarele: 

  • Consum ridicat de carburant, o presiune necorespunzătoare poate duce automat la un consum mai ridicat de carburant
  • Riscul de explozie al cauciucului, o presiune mai mare sau mai mica decât presiunea recomandata poate duce chiar si la explozia cauciucului
  • Uzarea prematura a cauciucurilor, aceasta ulterior poate deveni costisitor deoarece va fi necesara înlocuirea celor 4 anvelope

TMPS – Sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope 

De la 1 noiembrie 2014 printr-o reglementare a Comisiei Europene, orice mașina produsa trebuie sa fie echipata cu sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope (TMPS).

La majoritatea sistemelor, acestea funcționează pe baza indicațiilor primite de la sistemul ABS al autoturismului care mai apoi le transmite calculatorului care va atenționa când este cazul șoferul.

Pentru a efectua o programare pentru senzorii de presiune roti pentru orice model de autoturism, puteți folosi cu încredere formularul de contact de pe website sau numerele de telefon afișate. Unul din colegii noștri va prioritiza solicitarea dumneavoastră, dar este important ca datele autoturismului pentru programare sa fie transmise complet și corect. Păstrați certificatul de înmatriculare (talon) al autoturismului dvs la îndemâna pentru a putea furniza aceste informații.

Daca aveți o urgentă, va așteptam în intervalul 8:30 – 17:00 la oricare dintre locațiile noastre pentru a efectua programarea senzorilor de presiune la roti al autoturismului dumneavoastră.