Care este procedura in cazul unei daune pe RCA?

La PROMOTOR efectuam reparațiile doar cu piese originale și oferim atât garanție pe piese cât și pe manopera efectuată. PROMOTOR este alegerea ta de SUCCES.

În cazul daunelor pe RCA nu vei fi nevoit să suporți costul reparației indiferent de sevice-ul ales. Atât timp cât service-ul este autorizat RAR pentru astfel de servicii singura dumneavoastră responsabilitate este efectuarea constatării de către ASIGURATOR. 

Pentru a putea avansa cu reparația autoturismului dumneavoastră si pentru a programa o constatare în service în vederea reparației pe baza unui RCA aveți nevoie de următoarele documente 

Acte Necesare Dauna RCA

-constat amiabil completat și semnat
-acte vinovat (talon, C.I. și permis auto)
-asigurare RCA vinovat
-asigurare RCA păgubit 
-acte păgubit (talon, C.I. și permis auto).
-împuternicire leasing sau/si firmă dacă este cazul.

Pentru a efectua o programare pentru o daună pe dosare RCA, pentru orice model de autoturism, puteți folosi cu încredere formularul de contact de pe website sau la numerele de telefon afișate. Unul dintre colegii noștri va prioritiza solicitarea dumneavoastră dar este foarte important ca datele autoturismului dumneavoastră să fie transmise corect și complet.

Dacă aveți o urgență va așteptăm în intervalul 8.30-17.00 la oricare dintre locațiile noastre pentru a efectua programarea în service.

Mulțumim și nu uitați 

PROMOTOR este alegerea dumneavoastră de SUCCES.