Importanța calibrării ADAS (Advanced Driver Assistance Systems)

Calibrarea ADAS reprezintă procesul prin care se asigura funcționarea corectă a sistemelor de asistență rutieră pentru șofer, precum controlul vitezei de croazieră adaptiv, senzorii de parcare și frânarea automată de urgență. Calibrarea incorectă a acestora poate pune în pericol atât siguranța dumneavoastră cât și a pasagerilor. La PROMOTOR, ne asigurăm că sistemele ADAS sunt calibrate în parametrii optimi și în conformitate cu specificațiile producătorului

Experiență și tehnologie de ultimă generație

La PROMOTOR, pe lângă aparatura de ultimă generație, beneficiați și de experienta noastră în domeniu

Calibrarea camerelor radar

La PROMOTOR, oferim calibrarea precisă a camerelor și senzorilor radar prezenți pe autoturism. Procesul de calibrare presupune montarea unor panouri de țintă în față vehiculului și utilizarea software-ului pentru ajustarea parametriilor camerei și a senzorilor radar. De asemenea, dispunem și de o baza de date extinsă, actualizată constant, care include informații despre procedurile de calibrare specifice pentru fiecare modeul de vehicul.

Calibrarea senzorilor de parcare

La PROMOTOR, oferim calibrarea precisă a senzorilor de parcare, echipamentul nostru de ultimă generație permite calibrarea rapidă și precisă a acestora. Procesul de calibrare presupune amplasarea unor ținte speciale în juru mașinii și utilizarea software-ului pentru a ajusta sensibilitatea și disntanta de detecție a senzorilor. De asemenea dispunem și de o baza de date extinsăactualizată constant, care conține informații despre procedurile de calibrare a senzorilor de parcare pentru fiecare model de vehicul.

Calibrarea Cruise Control

La PROMOTOR, oferim calibrarea sistemului de cruise control adaptiv. Procesul de calibrare presupune conectarea la calculatorul vehiculului și utilizarea software-ului dedicat pentru verificarea și ajustarea parametrilor sistemului de cruise control adaptiv. Baza noastră de date include informații despre procedurile de calibrare pentru toate tipurile de vehicule.

Programare pentru calibrare sistemelor

Pentru a programa o calibrare a camerelor radar, senzorilor de parcare sau a sistemului de cruise control pentru marca dumneavoastră de autoturism puteți folosi cu încredere formularul de contact de pe website sau numerele de telefon afișate mai jos. Unul din colegii noștri va prioritiza solicitarea dumneavoastră

Dacă aveți o urgentă,  așteptam în intervalul 8:30 – 17:00 la oricare din locațiile noastre.

PROGRAMEAZA-TE!