Tractari auto

NON STOP 24/24, 7/7 Serviciu de tractari auto efectuat cu autoutilitare moderne.

 

Transport autoturisme & utilaje

International sau doar in Romania, prin PROMOTOR poti transporta auto si utiliare.

 

Remorcare autovehicule

Indiferent de situatie, indiferent de ora si indiferent de locatie! Apeleaza la noi!

Alege Promotor pentru siguranta ta si a masinii tale: Tractari auto in Timisoara

Ai avut un incident care s-a soldat cu avarie, ai ramas in pana sau masina ta pur si simplu nu mai vrea sa porneasca? Atunci apeleaza cu incredere la serviciul de asistenta rutiera oferita de catre PROMOTOR!

Promotor-Automeister raspunde cererilor clientilor prin seriozitate, calitate, preturi acceptabile, punctualitate, promptitudine si rapiditate.

Transport de masini

Totodata, daca doresti sa transporti o masina in siguranta, indiferent de dimensiuni, serviciul de transport de autoturisme de la Promotor iti va depasi asteptarile. Indiferent ca transportul se efectueaza in Romania sau International, atunci cand lucrezi cu profesionisti vei scapa de orice griji.

Asistenta rutiera prestata cu autoutilitare moderne si pregatite depanare & remorcare.

Dorim sa va ajutam in solutionarea dificultatilor intampinate si sa va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie. Asiguram NON STOP 24/24, 7/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi. Remorcarea vehicolului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.

Pentru alte informatii sau solicitari, va sugeram sa utilizati: Tractari Timisoara.