Pe langa experienta si profesionalismul echipei de la service-ul auto Promotor Automeister poti adauga si garantia suportului european oferit de apartenenta la AutoMeister (www.automeister.ro). Dar care este, de fapt, avantajul tau ?

Venind cu masina ta la Promotor Automeister iti sunt asigurate servicii premium. Automeister (www.automeister.ro) este o asociatie care reuneste DOAR service-urile ce intalnesc anumite standarde, iar tu te poti bucura de know-how european de clasa inalta in materie de reparatii pe toate marcile si modelele de masini, de furnizori competenti de piese premium si de rezolvari rapide insotite de explicatii clare din partea personalului. Apartenenta Promotor la Automeister iti va re-asigura motivele pentru care trebuie sa ai anumite asteptari atunci cand iti aduci masina la service !

Promotor Automeister isi respecta colaboratorii si isi pastreaza aceeasi atitudine corecta si echitabila fata de clienti , iar parteneriatul cu Automeister – primul sistem full-service din Germania – este dovada dedicarii noastre domeniului auto de prim rang. Premium inseamna cu adevarat PREMIUM. Vom continua sa lucram in echipa, sa oferim consultanta si sa tratam cu seriozitate minunatiile tehnice numite masini. Vom fi tot NOI. Doar ca de acum cu un suport european extins, cu raspunsuri, solutii si rezolvari mai rapide.

Doar 2 mecanici pentru masina ta ? Ce ai spune de experienta a 10 mecanici, din mai multe tari europene ? Masina ta va fi analizata pana la cel mai mic detaliu, iar drumul tau va duce la un singur service : PROMOTOR AUTOMEISTER!