Ai un autoturism de marca BMW / MINI și dorești sa efectuezi o diagnoza auto?

Diagnozele de care dispunem sunt Bavarian Tehnic pentru BMW/MINI și Autologic pentru BMW care ne permite posibilitatea de flash si power tuning al autoturismului dumneavoastră.

Software-ul utilizat este original, licențiat si updatat la zi astfel autoturismul dumneavoastră se afla in siguranța pe mâinile noastre.

Procesul de diagnosticare auto pentru BMW și MINI

Procesul de diagnosticare auto, mai ales la modelele BMW, se desfășoară urmând următorii pași:

  • autoturismul intra in service, pe stația de testare pe care folosim doar aparatura premium, software-uri licențiate si ultimele update-uri pentru a beneficia de un raport de diagnoza corect și complet
  • unul dintre inginerii de service, pregătit special pentru efectuarea diagnozelor la modele BMW se ocupă de autoturism cu cea mai mare grijă și atenție
  • clientul primește un raport cu diagnosticele efectuate și dacă este cazul este informat ce schimbări va avea nevoie autoturismul lui.
  • Dacă exista erori acestea vor fi șterse după remedierea problemei care a cauzat aceste erori

Programare la diagnoza auto

Pentru a programa o diagnoza auto pentru oricare dintre modelele mărcilor BMW sau MINI, puteți folosi cu încredere formularul de contact de pe website sau numerele de telefon afișate. Unul dintre colegii noștrii va prioritiza solicitarea dumneavoastră, dar este important ca datele autoturismului pentru programare sa fie transmise complet si corect. Pătrați certificatul de înmatriculare (talonul) al autoturismului dvs BMW sau MINI la îndemâna pentru a putea furniza aceste informații. 

Dacă aveți o urgență, va așteptam în intervalul orar 8:30 – 17:50 la oricare din locațiile noastre pentru efectuarea unei diagnoze la autoturismul dumneavoastră BMW sau MINI.